Archives

Programma update Haagse Pop Week!

FullSizeRender (3)

Dit jaar barst de Haagse Pop Week van lokaal talent! Pak je agenda en vul ‘m in met de eerste programma update.

De kick-off van het programma op vrijdagavond 13 oktober bestaat uit de EP releaseparty van folk-pop-wereldband The Magic Mumble Jumble in het Paard. Het gezelschap van zeven multi-instrumentalisten reisde de afgelopen maanden door Europa en nam haar nieuwe EP op met behulp van een supergeslaagde crowdfunding actie. Diezelfde avond kan de garage- en punkliefhebber zijn hart ophalen bij underground podium The Grey Space tijdens SuBmarine Emerges: Stars At Night (US) + Wet Boys.

Op zaterdag 14 oktober strijkt de Haagse editie van de Popronde neer in de stad, waar we in alle hoeken en gaten van het centrum een groot aantal nationaal opkomende artiesten en bands kunnen ontdekken. Onder meer EUT en The Howlin’ staan op het programma, bekijk de website van de Popronde Den Haag voor de volledige line-up.

Manische Maandag is de dag waarop een selectie veelbelovende bands van The Hague Music Support showcases spelen in de Zwarte Ruiter, de September en het Paardcafé. Onder meer Medicine Jet, Cockney’s World of Elastic Snakes, VXUY en Banner laten hun geluid horen.

Haagse hoogvlieger Sven Hammond is al ruim tien jaar een begrip in de Nederlandse muziekscene en over de grenzen. De band rondom orgelvirtuoos Sven Figee brengt enkele weken voor de show in het Paard op vrijdag 20 oktober haar nieuwe plaat uit. Voor de echte fans geeft Sven ’s middags ook een gratis toegankelijke workshop Hammond orgel!

Hou het programma op deze site en onze social media in de gaten voor de volgende updates!