oktober, 2017

ma16okt - 17okt 1620:00okt 17Manische MaandagTopselectie van HPC Music Support bands presenteert zich20:00 - 02:00 (17) De Zwarte Ruiter, September, De Gekke Geit, PaardcaféGenre: Divers Prijs: Gratis

Tijd

16 (Maandag) 20:00 - 17 (Dinsdag) 02:00

Locatie

De Zwarte Ruiter, September, De Gekke Geit, Paardcafé

Popdistrict

Prijs

Gratis

Details

De Manische Maandag! Dat is typisch zo’n dag waarop je naar de Grote Markt gaat om de nieuwste muzikale beloftes van Haagse bodem te bekijken. De selectie bands maakt deel uit van The Hague Music Support, wat betekent dat zij door het Haags Popcentrum ondersteund worden in de ontwikkeling van hun talent. Meer weten over The Hague Music Support? Check hier!

De Zwarte Ruiter

Cockney’s World of Elastic Snakes
Cockney’s World of Elastic Snakes nodigt iedereen uit om in hun “Bubble of Love” te kruipen. Een liveshow van de band zou je kunnen omschrijven als “A psychedelic fusion of awesome randomness” en dat wil zoveel zeggen als “je had erbij moeten zijn”. Dat komt goed uit! Maandag 16 oktober is de dag, de Zwarte Ruiter je locatie en Cockney en zijn vrienden regelen de rest.

Medicine Jet
Medicine Jet is een groovy rock ‘n’ roll trio van de bovenste plank. De drie muzikale kapiteins houden constant de bal in de lucht en flirten op hoog niveau met psychedelische melodieën en hypnotiserende ritmes.

September

Banner
Het wordt echt tijd dat we Banner een keer live hebben gezien met zijn band. Dan kunnen we zodra hij is doorgebroken in de rest van het land allemaal zeggen dat we op 16 oktober 2017 al wisten dat dat ging gebeuren, zo mooi dat het was in de September. Zijn muziek doet denken aan Ben Howard en Fink, met een unieke gitaarstijl zoals alleen een autodidact dat kan spelen.

Paardcafé

VXUY
VXUY maakt een frisse combinatie van elektronische pop en indierock in lijn met bands als The 1975, M83 en The XX. Nadat het viertal zichzelf anderhalf jaar opsloot om een nieuwe sound te ontwikkelen maakten ze veel los tijdens hun eerste shows op Bevrijdingsfestival en Parkpop dit jaar. Inmiddels is VXUY met Bas van Wageningen (DI-RECT) de studio ingedoken om de debuutsingle op te nemen die binnenkort verschijnt.

Genre

Divers