oktober, 2016

zo23okt12:30HerfstfestDrums, drums en nog meer drums!12:30 Paard van TrojeGenre: drumfestival Prijs: vvk: €10 | deur: €12,50* (*excl. servicekosten)

Tijd

(Zondag) 12:30

Locatie

Paard van Troje

Prinsegracht 12

Prijs

vvk: €10 | deur: €12,50* (*excl. servicekosten)

Details

Drumfestival Herfstfest op zondag 23 oktober is ‘the place to be’ voor iedereen die iets met drummen heeft. Afgelopen jaar was het festival een groot succes. Hiermee bewees initiatiefnemer Koen Herfst samen met mede-organisatie Haags Pop Centrum dat drummen leeft in Den Haag. Voor de tweede editie gaat Herfstfest de samenwerking aan met Paard van Troje. Met optredens en workshops in de grote én kleine zaal door (inter)nationaal bekende drummers, een drumbeurs in de foyer, jams en ‘shed sessions’ in het café, snelheidswedstrijden, give-aways en nog veel meer. Op het programma staan o.a. MICHAEL SCHACK (BE), GABOR DORNYEI (UK), KAZ RODRIGUEZ (UK), CHRISTIAN BASS (DE), CESAR ZUIDERWIJK, DRUMBASSADORS, 3MEETS2, MARCO SANTOS & ALY N'DIAYE ROSE en natuurlijk KOEN HERFST zelf. Als je van drummen houdt, mag je dit niet missen! Kaarten zijn slechts € 10,- en te verkijgen via www.herfstfest.com 

HERFSTFEST wordt georganiseerd door Koen Herfst, in samenwerking met de Slagwerkkrant, het Haags Pop Centrum en Paard van Troje. Binnenkort worden meer namen bekend gemaakt. Het is de slotdag van het Haagsche Popweek.

Genre

drumfestival

Facebook Event

HERFSTFEST