oktober, 2017

zo15okt12:30Herfstfest | Terry Bozzio e.a.‘The place to be’ voor iedereen die iets met drummen heeft12:30 PaardGenre: drums Prijs: €15

Tijd

(Zondag) 12:30

Locatie

Paard

Prinsegracht 12

Prijs

€15

Details

Drumfestival Herfstfest is ‘the place to be’ voor iedereen die iets met drummen heeft. Het programma wordt spectaculair, met optredens en workshops door vele (inter)nationaal bekende drummers, een drumbeurs, jams en ‘shed sessions’, snelheidswedstrijden, give-aways en zelfs ‘drumfood’. Niemand minder dan Terry Bozzio staat op het programma. Deze drumlegende staat bekend om zijn werk met o.a. Frank Zappa, Jeff Beck, UK en niet in de laatste plaats vanwege zijn indrukwekkende solocarrière met een minstens net zo indrukwekkend drumstel.

Herfstfest is een initiatief van de bekende Haagse drummer Koen Herfst en het Haags Pop Centrum, de plek waar Herfst zijn drumstudio heeft. De eerste editie vond in oktober 2015 plaats in het Haags Pop Centrum in Loosduinen en was een overdonderend succes. De derde editie vindt plaats in dé poptempel van Den Haag; het Paard. Herfstfest wordt georganiseerd door Koen Herfst, in samenwerking met de Slagwerkkrant, het Haags Pop Centrum en Paard.

Website Koen Herfst


Genre

drums