oktober, 2017

vrij20okt20:00- 23:00GUAP Night: UsainBoyz, Miqi &Mitch & H3C SquadNieuw podium voor opkomend hiphop en R&B talent20:00 - 23:00 PaardcaféGenre: hiphop, r&b Prijs: gratis

Tijd

(Vrijdag) 20:00 - 23:00

Locatie

Paardcafé

Prinsegracht 10

Prijs

gratis

Details

GUAP Night is hét nieuwe podium voor Haags talent op het gebied van hiphop en R&B. Tijdens GUAP Night draaien lokale DJ's de dikste tracks en kun je door middel van korte showcases kennis maken met bekend en onbekend talent uit de scene. Voor de allereerste editie tijdens de Haagse Pop Week 2017 trappen we af met drie toppers uit de Haagse scene: UsainBoyzMiqi&Mitch en H3C Squad! De avond wordt gehost door niemand minder dan Mekki en DJ Scrapson Diaz zal je voorzien van de lekkerste tunes. 

 

UsainBoyz
De Haagse rapformatie Usainboyz bestaat uit JM & ICE. De groep is ontstaan in de zomer van 2012, aanvankelijk als vriendschap, maar al snel herkenden ze elkaars muzikale talent en groeiden ze tot een populaire rapformatie. JM is begonnen met het maken van beats en demo’s, hierna ging ook ICE serieus tijd en energie in de muziek steken en werkte ze beide aan hun skills voor een eigen uniciteit in hun sounds. De eerste video ‘Cake’ zorgde voor een hype in steden als Amsterdam en Den Haag. Inmiddels is Usainboyz niet meer weg te denken uit het rappers-circuit. De clips zijn al duizenden keren bekeken, de groep stond onder meer op Parkpop Festival en deed shows in bekende nachtclubs als Club Lustig, PAARD & Harders Plaza.

Miqi & Mitch
Miqi en Mitch zijn druk bezig met hun eerste tape ‘Better Days’ die we binnenkort kunnen verwachten. In juni brachten zij de videoclip uit voor de track Mandem Broke die al bijna 14000 keer bekeken is.

H3C Squad
De H3C Squad is een Nederlands en- Engelstalige Hiphopformatie. Deze formatie, bestaande uit twee Haagse MC's en een DJ, vindt haar origine rondom het Haags Hiphop Centrum (H3C) en de collectieve liefde voor de urban cultuur. De H3C squad brengt een rauwe, energieke en vooral dynamische liveshow waarin Fast Fader de beats draait, de scratches en de backspins verzorgt en waarbij D Chesron en Spijtoptant rhymes door de mics pompen. De show heeft invloeden vanuit de boom bap, de reggae, de westcoast G-funk, trap en hardcore (punk).

Genre

hiphop, r&b