oktober, 2016

vrij21okt20:00Ed StruijlaartSupport: Something like Sunshine20:00 Paard van TrojeGenre: pop/rock Prijs: €10,00 (excl. servicekosten)

Tijd

(Vrijdag) 20:00

Locatie

Paard van Troje

Prinsegracht 12

Prijs

€10,00 (excl. servicekosten)

Details

Een paar jaar geleden zegt Ed Struijlaart (1979, Den Haag) z’n baan op en verbrandt al zijn schepen achter zich om zijn droom na te jagen: leven van en voor de muziek. Zijn debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ leverde hem airplay op met singles ‘Face Down’ en ‘Anything’. Hij werd genomineerd voor een 3FM Award en stond met zijn band op Concert at SEA, Noorderslag en mocht op tournee met Bløf. Zijn muziek valt te omschrijven als feelgood-pop met invloeden uit de blues en soul.

Ed zijn tweede album heet ‘Closer Than Skin’. ‘Closer Than Skin’ bevat samenwerkingen met o.a. Peter Slager (BLØF), Christon Kloosterboer (Rigby) en uiteraard Carey Willetts. Een persoonlijke plaat over de woelige baren van liefde, verlangen en het leven anno nu. Over een zware periode in een relatie en de liefde die overwint. Over het verlangen naar huis en de vraag waar dat nu eigenlijk is. En over de angst om dingen te missen in een tijd waarin alles en iedereen informatie deelt.

Zijn laatste single ‘Tricks Up My Sleeve’ is onlangs nog verkozen door NPO Radio 2 Topsong. Gavin DeGraw en John Mayer zijn artiesten waar Struijlaart zich graag mee laat vergelijken.


someting like

Support: Something Like Sunshine
Al ruim twee jaar lang spelen Teddy Macrander en Aina Qvist als Something Like Sunshine en schrijven ze veel eigen nummers, zowel solo als samen. De eigen geschreven nummers zijn geïnspireerd door artiesten als: Dixie Chicks, John Mayer, Ilse de Lange/Common Linnets, Lennon and Maisy en Taylor Swift. Hun genre is country, pop & folk en zingen veel tweestemming. Wat deze twee dames het liefst willen? Zoveel mogelijk spelen en hun geluid laten horen. Zo ook bij Paard van Troje!

Genre

pop/rock